Over ons


HET CELE RACING TEAM


Wij zijn een team bestaande uit 16 leerlingen uit klas 3 tot 5 met 2 begeleidende docenten van het Gymnasium Celeanum. Tezamen proberen we een zo goed mogelijk product neer te zetten voor de komende races.

Begin 2018 hebben L. Gaastra en K. Hogeboom dit project opgezet, met het doel om buiten de theoretische lessen ook te kunnen oefenen in de praktijk, voor een betere en algehelere ontwikkeling voor de leerling.

Na een succesvolle race begin 2019 in Oss, zijn we hoogstwaarschijnlijk gekwalificeerd voor de wereldwijde race. Hiervoor zullen we proberen een zo efficiënt mogelijke wagen neer te zetten, en alle nieuwe informatie naar aanleiding van de kwalificatie ten goede gebruike te zetten.

GYMNASIUM CELEANUM


Het Gymnasium Celeanum is een openbare school en het enige zelfstandige gymnasium in de provincie Overijssel. De school is klein en overzichtelijk en heeft ongeveer 750 leerlingen. Dit maakt dat de school een veilig klimaat heeft en iedereen elkaar kent. Er is hierdoor een prettige sfeer op school.

De school heeft twee locaties, verspreid over Zwolle. De Westerlaan, dicht bij het station, waar vooral klas 1 en 2 zitten, en de hoofdlocatie aan de Zoom.

WAT MAAKT ONS BIJZONDER?COÖRDINATIE

We hebben een duidelijke verdeling van wie wat doet, met een teamleider en begeleiders die je kan benaderen met vragen, en die checken of alle deadlines gehaald worden.


DESIGN

We proberen bij het ontwerpproces met een combinatie van creativiteit en geduld een zo goed mogelijk uitvoerbaar bouwplan te maken, waarmee je nog steeds een optimaal energieverbruik houdt.


Our Story